217 2024AMPA Escola Ca n'Alzamora

Com funcionem

Com funcionem?

El dia a dia de l'Ampa Ca n'Alzamora es gestiona a través de les comissions de treball, formades per famílies de l'escola. Cadascuna d'aquestes comissions treballa un ambit concret.

Comissió Extraescolars i Acollida:

S'encarrega de coordinar totes les activitats i vetllar pel bon funcionament de les mateixes

Comissió Carnestoltes i Gegantera:

S'encarrega de dissenyar la disfressa de cada any i preparar els lots que arribaran a cadascun dels alumnes per tal de poder-se-la confeccionar.

Comissió Menjador i temps de migdia:

Fan d'enllaç amb Fundesplai (empresa del menjador) i programen conjuntament amb ells el menús de l'escola. Es valora també la qualitat i servei del proveedor.

Comissió Llibres:

Seleccionen els llibres en bon estat que s'han utilitzat en un curs per tal de reutilitzar-los l'any següent pels nous alumnes que cursaran el mateix, inculcant els valors del respecte al material i de foment del reciclatge.

Comissió Festes:

S'encarrega de fer que siguin inoblidables aquelles dates assenyalades del calendari: portant a l'escola animació, jocs, inflables, el Pare Noel,...

Comissió Vestuari:

Coordina amb el proveïdor els models i estocs dels xandalls, samarretes i bates de l'escola.

Comissió Casals:

Aquesta comissió s'encarrega de cobrir una necessitat de les famílies i fer gaudir el nostres nens en el seu temps de lleure.

Comissió Comunicació:

S'encarrega de mantenir informades a les famílies de totes les tasques e informació rellevant que es realitza a l'AMPA.

Comissió Igualtat i Diversitat:

Aquesta comissió s'encarrega de reforçar i ajudar a l'escola en el protocol establert d'igualtat, diversitat i contra l'assetjament escolar.

Comissió millora dels espais exteriors:

Aquesta comissió s'encarrega de mantenir en bon estat el espais exteriors i els elements de joc que hi ha instal·lats.
La participació de les famílies en aquestes comissions és vital per enfortir, entre tots i totes, el projecte de l’escola. Si esteu interessats a formar part d’alguna comissió de treball, podeu contactar amb nosaltres a través de: