QUI SOM I COM ENS ORGANITZEM

QUI SOM I QUÈ FEM ?

L’AMPA Escola Ca n’Alzamora és l’associació de mares i pares de l’escola. El nostre objectiu principal és millorar el centre i l’educació dels nostres fills i filles.

  • Vetllar per la qualitat de l’educació a l’escola.
  • Facilitar la relació entre les famílies, la direcció i el professorat de l’escola.
  • Proposar activitats, fer suggeriments o formular queixes en relació amb el funcionament de l’escola.
  • Col·laborar en la gestió de serveis d’interès de l’alumnat (comissions).
  • Representar les famílies al Consell Escolar del centre i les institucions educatives.
  • Orientar les famílies sobre els seus drets i deures.
  • Fer propostes per millorar l’escola en infraestructures i activitats diverses.

COM FUNCIONEM ?

El dia a dia de l’Ampa Ca n’Alzamora es gestiona a través de les comissions de treball, formades per pares i mares de l’escola. Cadascuna d’aquestes comissions treballa un àmbit concret.

Comissió Extraescolars: Són els encarregats de coordinar totes les activitats i vetllar pel bon funcionament de les mateixes.
Comissió Disfresses: Són els encarregats de dissenyar la disfressa de cada any i preparar els lots que arribaran a cadascun dels alumnes per tal de poder-se-la confeccionar.
Comissió Menjador: Fan d'enllaç amb Fundesplai (empresa del menjador) i programen conjuntament amb ells el menús de l'escola.
Comissió Llibres: Seleccionen els llibres en bon estat que s'han utilitzat en un curs per tal de reutilitzar-los l’any següent pels nous alumnes que cursaran el mateix. Aplicant, d’aquesta manera, la filosofia de tenir cura del material i de promocionar el reciclatge.
Comissió Festes: Són els encarregats de fer que siguin inoblidables aquelles dates assenyalades del calendari: portant a l’escola animació, jocs, inflables, el Pare Noel, ...
Comissió Vestuari: Coordinen amb el proveïdor tot el tema de models i estocs dels xandalls, samarretes i bates de l’escola.
Comissió Casals: Aquesta comissió s'encarrega de cobrir una necessitat de les famílies i fer gaudir el nostres nens en el seu temps de lleure.

La participació de mares i pares en aquestes comissions és vital per enfortir, entre tots i totes, el projecte de l’escola. Si esteu interessats a formar part d’alguna comissió de treball, podeu contactar amb nosaltres.