215 2024AMPA Escola Ca n'Alzamora

Comunicacions

photo
photo
photo
Comunicació amb els diferents interlocutors

Comunicacions

Per qualsevol tema que tingui lloc dintre de l'horari lectiu, excursions, dubtes amb el temari, sortides i entrades fora d'horari, etc, haureu de contactar amb l'escola a través de: Telèfon de l'escola, correu electrònic de secretaria i també el correu de la/el tutor/a.

L'escola disposa de l'app TOKAPP per fer les seves comunicacions oficials.

L'AMPA envia els seus comunicats oficials a través del grup de WhatsApp composat per la junta de l'Ampa i els diferentes delegats i delegades de cada classe. Un cop al trimestre es reuneixen els delegats i delegades amb direcció per traslladar els dubtes o inquietuds de cada classe.

Disposem de una plataforma independent on teniu un usuari, serveix per les inscripcions a extraescolar, acollida com per estar informats de les últimes notícies o activitats que fem.

Fundesplai és l'empresa que s'encarrega del menjador i espai del migdia. Us heu de donar d'alta a la seva plataforma per poder domiciliar els rebuts i rebre informació.

A través de la seva app, les famílies de P3 rebreu l'informe diari de menjador. La resta de cursos reben un informe trimestral.

shapes